Οι Σάτυρoι στην καλοκαιρινή συνάντηση του kithara.gr 7/6 @ Holywood stage

2015-06-01 02:21

Ήρθε ο καιρός που, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το kithara.gr και τα μέλη του θα γιορτάσουν τον ερχομό του καλοκαιριού! Πώς?? Με μια μουσική βραδιά φυσικά!
Οι:
Once Upon A Week - OUAW
End of Discussion
Summer Camp The Band
Σάτυροι - Satyrs
Part-time Astronauts

Με καλοκαιρινή και πολύ μουσική διάθεση σας προσκαλούν σε μια ροκ βραδιά με πολύ κέφι και καλή μουσική!!!

 

Κυριακή 7 Ιουνίου στο Holywood Stage (Βουλιαγμένης 289, Δάφνη)

έναρξη 20:00

είσοδος ελεύθερη

 

Οι PART TIME ASTRONAUTS είναι το συνδικαλιστικό όργανο των ημιαπασχολουμένων συμβασιούχων της NASA. Απλήρωτοι τους τελευταίους 12 μήνες το έριξαν στη μουσική διασκευάζοντας Cave, Eurythmics και Bowie με δύο κιθάρες και κάτι παραπεταμένα μηχανήματα του εργοδότη τους, επικαλούμενοι φόρτο... ανεργίας!

Στην επίκληση αυτοί άκουσαν οι ΣΑΤΥΡΟΙ, κάτι κατσικοπόδαροι με κέρατα και μακρουλά όργανα (φλάουτα, κιθάρες, σαξόφωνα...). Αυτοί έπιασαν να τραγουδάνε κάτι ακατάληπτες ιστορίες για δράκουλες σε θρακιώτικους δρόμους, ροκ τσιφτετέλια και βιενέζικα walz. Κυκλοφόρησαν και ένα δίσκο στις γύρω ενορίες και τον είπαν Σολ Γαλλία Τσάμικο.

Κάποιοι σόφρωνες μουσικοί, εραστές της τέχνης (η τέχνη δεν το ήξερε) θεώρησαν οτι πρέπει να μπεί τέλος σε αυτή την αηδία! Έτσι, οι END OF DISCUSSION επιστράτευσαν κάτι δωδεκάμετρους ροκ ήρωες για να σώσουν την παρτίδα.

OUAW! Αναφώνησαν οι ήρωες ενθυμούμενοι τα περασμένα μεγαλεία μιάς περασμένης εβδομάδας κάτω από την περασμένη πύλη του Αδριανού. Μόνο που στα αυτιά τους ηχούσε ένα σύγχρονο ροκ της αλλοδαπής. Ήταν φανερό πως το διασκέδαζαν!

Και ήταν καλοκαίρι. Summertime με summerwine σε ένα SUMMER CAMP. Με ροκ διάθεση, μπύρες που παγώνουν, παγώνια που μπύρα και μία... kithara(.gr) -----------------------------------------------------------------------------------------------
Η μεταμεσονύχτια μετακίνηση της Αθήνας με μέσα μαζικής μεταφοράς

1η γραμμή https://www.oasa.gr/xmap.php?id=p790
μόλις 40μέτρα από το Holy Wood Stage υπάρχουν οι παρακάτω 2 στάσεις:
ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ: BUS station Στάσης : 040009
Ονομασία Στάσης : ΒΛΑΧΟΥ
επί της Οδού: ΛΕΩΦ.ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, Δήμος: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διερχόμενες Γραμμές: 165,790,Α3
ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: BUS station Στάσης : 040002
Ονομασία Στάσης : ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
επί της Οδού: ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Δήμος: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διερχόμενες Γραμμές: 112 ,165 ,219 ,790 ,816 ,Α3